Warning: htmlspecialchars(): charset `UTF-7' not supported, assuming utf-8 in /home/hadiartz/public_html/wp-includes/formatting.php on line 998

Warning: htmlspecialchars(): charset `UTF-7' not supported, assuming utf-8 in /home/hadiartz/public_html/wp-includes/formatting.php on line 998

Misi dan Visi

visi misi
ANDA TIDAK SENDIRIAN…Timefaces sedia membantu.Setiap customer yang ingin membeli atau telah membeli product Timefaces , saya dengan IkhLas Hati akan memberi khidmat nasihat cara-cara penggunaan product TimeFaces serta Tips-tips pemakaian. Bermakna TimeFaces akan cuba memastikan apa yang dibeli oleh customer adalah betul-betul memuaskan. Khidmat nasihat adalah berpandukan pengalaman saya didalam bidang Makeup Artis atau Andaman serta melalui pembacaan atau ketelitian saya dalam mencuba pelbagai jenis jenama Makeup diserata dunia dimana saya telah melawat beberapa negara di luar. Tidak semua jenama barangan Makeup luar negara adalah sesuai dengan keadaan iklim serta keadaan kulit orang-orang Asia.JANGAN RISAU… Khidmat Nasihat TimeFaces adalah PERCUMA kerana kecantikan boleh menyakin keterampilan DIRI ANDA. Kecantikan Anda Adalah AnugerahNYA.

Di arena bidang solekan, saya tidak profesional, dan saya tidak menuntut sebagai seorang profesional, tetapi sepanjang 18 tahun lebih, saya telah mengambil banyak tips, trik dan petunjuk dari pro dan saya ingin berkongsi pengalaman mereka semua dengan anda! Saya berharap anda boleh menggunakan pengalaman ini untuk kemahiran anda di bidang solekan.

Tujuan saya adalah untuk membuat setiap orang menjelajah dan membawa putri atau ratu batin anda dan mula untuk benar-benar merasa seolah-olah anda adalah seorang yang ISTIMEWA!

Confident Attitude